ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden online winkel


Als je een bestelling plaatst, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Voorlopig kan je enkel een bestelling in de online winkel plaatsen als je in België woont. 

Levertermijn

Je zal een mail ontvangen wanneer de artikelen verzonden worden. Hou hierbij rekening met een leveringstermijn van 2 tot 3 dagen.

Verzending en ophaling

Bestellingen kunnen steeds opgehaald worden bij Vive la fleur na afspraak.

Een bestelling wordt verzonden na ontvangst van betaling. Verzenden gebeurt via Bpost. 

We zijn niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging door de bezorger. 

Betaling

Betalen kan enkel via overschrijving op rekeningnummer BE63 0688 9739 3608 op naam van Vive la fleur VOF, Schranckaert 9, 1840 Londerzeel.

Recht om af te zien van de aankoop van goederen

De consument heeft het recht om zonder kosten af te zien van de koop van de goederen binnen een termijn van 14 dagen. Deze periode gaat in vanaf het moment dat u deze artikelen in ontvangst neemt.  Tijdens deze bedenktijd verwachten we dat u zorgvuldig omgaat met de goederen en de verpakking.  Er is geen verzakingsrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.

Wanneer U gebruik wil maken van het verzakingsrecht, moet u dit kenbaar maken via mail of telefoon binnen de 14 dagen.

Retourneren

Indien je iets wil terugsturen, neem je best contact op met Vive la fleur via mail (info@vivelafleur.be) of telefoon (0497 64 06 08).ALGEMENE VOORWAARDEN tekenlessen/workshops/zomerkampen

Je inschrijving is pas geldig als het lesgeld betaald is.

Inschrijven kan enkel voor een volledige lessenreeks.  Het lesgeld is bindend en wordt niet terugbetaald.

Een terugbetaling is enkel mogelijk in uitzonderlijke gevallen met een doktersattest.


Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden maar het is wel mogelijk om de gemiste les digitaal door te sturen zodat je deze les thuis kan inhalen:-)