TEKENLESSEN VOOR JONGEREN

TEKENLESSEN jongeren

Verbeeldingstekenen, waarnemingstekenen en modetekenen.

Voor jongeren die graag op ontdekking gaan in een wereld vol vormen en kleuren. Op een artistieke en speelse manier leren jongeren zelfstandig omgaan met compositie, kleur en andere beeldaspecten.

We werken op klein en groot formaat, op papier, karton en doek.

Inspiratiebronnen: dieren, waarnemingstekenen, een stad, letters, illustraties, ...


1ste, 2de en 3de middelbaar:

zaterdag 11 uur - 13 uur VOLZET

Kinderen van het 1ste middelbaar kunnen ook deelnemen op zaterdag (van 9 uur tot 10.45 uur) of op woensdag (van 15.30 uur tot 17.15 uur)

Per trimester kan je je inschrijven voor een lessenreeks van 10 lessen op zaterdag: 120 euro voor 10 lessen, alle materialen inbegrepen.


NIEUW: illustratieve tekentechnieken

voor jongeren van het 2de tot en met 6de middelbaar:

zondag 10 - 12 uur (nog plaatsen vrij)

In deze reeks zal je leren hoe je een tekening kan opbouwen tot een illustratie. Door eerst een basis tekenen onder de knie te krijgen (perspectief, schaduw aanbrengen, stileren en kleurenleer) leer je elke les met een andere techniek werken.

In deze 8 lessen maak je kennis met volgende materialen en technieken: aquarelkleurpotloden, fineliners, ecoline, pen en inkt, aquarelverf, acrylverf en collagetechnieken.

Thema's die aan bod komen: vogels en botanische illustraties, gezichtsuitdrukkingen en emoties, motieven tekenen, opbouw van een figuur als illustratie, een gedicht of tekst illustreren.


Een lessenreeks van 8 lessen "illustratieve tekentechnieken" op zondag:

120 euro voor 8 lessen, alle materialen inbegrepen.


Wil je graag deelnemen? Reserveer snel een plaats via mail: info@vivelafleur.be

Via mail ontvang je een bevestiging, alle betalingsinfo en data van de lessenreeks. Je inschrijving is pas geldig na ontvangst van het lesgeld. Inschrijven kan enkel voor een volledige lessenreeks. Het lesgeld is bindend en wordt niet terugbetaald.

De volgende lessenreeks start in september 2019.

Inschrijven kan vanaf 1 juni 2019.